ROS Senter for spiseforstyrrelser Vestland

Telefon: 94 81 78 18
E-post: bergen@nettros.no
Nettside: https://nettros.no/om-ros/vestland/
Sosiale medier:   
Adresse: Strandgaten 6, 5013 Bergen
Vis i Google maps


Informasjon:

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er en landsdekkende interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat, kropp og selvfølelse – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

ROS tilbyr gratis støtte, råd og veiledning for de som sliter med en spiseforstyrrelse eller som har et problematisk forhold til kropp, mat, trening og følelser. Pårørende/nærstående er også velkommen til å ta kontakt med oss. Vår rådgivningstjeneste er tilgjengelig på telefon, chat og e-post.

ROS Senteret skal være en møteplass for personer med spiseforstyrrelser og deres pårørende/ nærstående. ROS Senter er et brukerorientert lavterskeltilbud med lett tilgjengelighet for mennesker som trenger noen å snakke med når forholdet til mat, kropp og trening har blitt en belastning i hverdagen. Du vil bli møtt av ansatte eller frivillige som har erfaring med problematikken, enten selv eller som pårørende.

Du kan komme innom ROS Senter i Strandgaten 6, 6. etasje (samme bygning som Svaneapoteket, inngang ved siden av Nikita frisør) eller ringe for å gjøre en avtale. I kraft av å være et lavterskeltilbud kreves ingen henvisning fra lege. Tilbudet er åpent for alle. Vi gir også råd og veiledning på chat, telefon og mail. Brukererfaring, hjelp til selvhjelp og informasjon om behandlingstilbud står sentralt i arbeidet ved ROS Senteret, som ledes av en sykepleier med videreutdannelse i psykisk helsearbeid.